De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Tussentijdse toets

Deze mag je al doen als je 16,5 jaar oud bent!

Het TTT ofwel de tussentijdse toets van de CB is een rijtest dat aanvoelt en gaat zoals een echt examen. Het TTT wordt ook afgenomen door een echte examinator van CBR. Dit is ideaal om tijdens het echte examen niet nerveus te zijn. Daarnaast krijg je een goede indruk van hoe het examen zal verlopen.

Hoe verloopt het TTT?

Deze zal ongeveer 55 minuten duren. 15 minuten hiervan worden gespendeerd met de examinator. Dit gedeelte is hetzelfde als tijdens het echte praktijkexamen. Het TTT verloopt zoals een echte praktijkexamen.

De uitslag krijg je na afloop. Je krijgt ook een aantal aandachtspunten waar je op kan focussen tijdens je rijlessen. Je wordt geadviseerd per onderdeel. Wil je dit doen? Dan hebben wij een machtiging en het tarief voor het TTT nodig.

Voor meer informatie mag je ons altijd contacteren hierover!

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden