De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Praktijkexamen faalangst

Je mag je praktijkexamen faalangst afnemen als je geslaagd bent voor je theorie-examen en minstens 17 jaar bent.

Ben je bekend met faalangst en heb je hier last van? Dan is dit geschikt voor jou. De rijinstructeurs zijn opgeleid om rijles te geven aan studenten met rij- en faalangst.

Hoe verloopt het praktijkexamen faalangst?

Deze duurt ongeveer een uur en 20 minuten. Je examenrit duur 35 minuten in totaal. Er zijn ook time-outs tijdens je praktijkexamen waar je gebruik van mag maken.

Je mag je examinator altijd vragen om een time-out. Dit is voor tijdens je black-outs. Je mag ook onderdelen opnieuw uitvoeren als die niet goed zijn gegaan.

De examinator is gespecialiseerd in faalangst examens.

Wij ontvangen graag een machtiging, een goedgekeurde gezondheidsverklaring en het tarief voor het praktijkexamen faalangst. Wij vragen deze meteen aan nadat wij alle nodige documenten hebben. Voor meer informatie mag je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder!

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden