De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Praktijkexamen BNOR

Je bent binnen 5 jaar, 4 keer gezakt voor je praktijkexamen. Je examen wordt dan overgenomen door het CBR divisie genaamd BNOR. Dit is een staatsexamen BNOR.

Het BNOR praktijkexamen is hetzelfde als het CBR examen. Er is alleen meer tijd voor uw BNOR examen. De extra tijd is zodat u op uw gemak wordt gesteld en nieuwe kansen krijgt om onderdelen uit te voeren.

Wij kunnen het examen alleen aanvragen als wij een machtiging, goedgekeurde gezondheidsverklaring hebben en het tarief voor de praktijkexamen BNOR.

Wil je meer informatie? Twijfel niet om ons te contacteren.

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden