De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Motorrijles Amsterdam

Motorrijles Amsterdam

Wil jij je motorrijbewijs snel halen en woon je in de regio Amsterdam en omstreken? Dan helpen wij van Rijschool Nieuw Amsterdam je graag met je motorrijles in Amsterdam. Wij zijn momenteel één van de beste rijscholen in de regio Amsterdam. Dit hebben wij te danken aan de jarenlange ervaring die onze rijinstructeurs beschikken en het hoge slagingspercentage van studenten die in 1 keer slagen. Daarnaast zijn wij een van de weinige motorrijscholen in Amsterdam zijn waarbij betalen in termijnen mogelijk is en bieden wij voordelige motorrijles pakketten aan.

Verder bieden wij voordelige lespakketten aan.

Motorrijles bij Rijschool Nieuw Amsterdam

Het kan zijn dat je nog twijfelt waar je je motorrijlessen wilt gaan volgen. Dit is begrijpelijk en wij moedigen iedereen aan om een rijschool in Amsterdam te kiezen die echt bij je past. Het is immers een grote beslissing en wie wilt nou niet zijn rijbewijs in 1 keer halen. Daarom is het aangeraden om een proefles te volgen. Het is belangrijk om te kijken of de manier van lesgeven je bevalt en het is een kans om al je vragen te stellen. Gedurende de proefles maak je ook meteen kennis met je rijinstructeur. Onze rijinstructeur geeft je tijdens de les ook een inzicht over hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt en welk rijlespakket het allerbeste bij jou past. De proefles geeft je dus een duidelijk inzicht over hoe de lessen bij Rijschool Nieuw Amsterdam gaan zijn. De proefles zal je keuze een stuk makkelijker maken. Meld je dus meteen aan voor een proefles!

Daarnaast hebben we bij Rijschool Nieuw Amsterdam een effectief en zelf ontwikkelt lessysteem die ons jarenlang fantastische uitslagen heeft laten zien bij motorrijlessen. Bij ons is er een hoog slagingspercentage om je motor rijbewijs in 1 keer te halen. Dit is dankzij jaren ervaring in het vak waardoor we ons hebben kunnen ontwikkelen tot een top rijschool en onze lessysteem hebben kunnen perfectioneren. Twijfel dus niet langer dan je snel je motor rijbewijs wilt halen en meld je meteen aan. Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Sinds 1992 meer dan 25 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage
Les van echte rij experts
Geen wachttijden
Moderne lesauto’s en motoren
Instructeurs zijn innovam gekeurd
Betalen in termijnen is mogelijk
Altijd dezelfde instructeur

Motorrijles bij Rijschool Nieuw Amsterdam
Snel je motorrijbewijs halen

Motorrijles in Amsterdam

Bij motorrijles in Amsterdam leert hoe je op een veilige en verantwoorde manier een motor kunt besturen in Amsterdam en omgeving. In Nederland is het verplicht om een geldig rijbewijs te hebben voordat je een motor mag besturen. Als je geen rijbewijs hebt, of als je rijbewijs alleen geldig is voor auto’s, dan moet je een motorlessen volgen en een motorrijbewijs behalen voordat je een motor mag besturen in Amsterdam.

Tijdens de lessen rijd jij in een moderne Kawasaki ER6. De Kawasaki ER6 is ideaal om motorrijden in te leren. Deze motor staat dan ook bekend om zijn kracht en zijn sportiviteit. Ben jij er klaar voor om je motorrijbewijs te behalen? Meld je aan voor een proefles om erachter te komen. Bij ons haal je snel je motorrijbewijs. Binnen de kortste keren mag jij zelfstandig op de weg.

 

Motor tarieven 2023

Losse lessen
Intake les motor 90 minuten € 65,-
Motorrijles 60 minuten € 60,-
Motorrijles 90 minuten € 90,-
Examens
AVB examen (voertuigbeheersing) via CBR € 195,-
AVD examen (verkeersdeelneming) via CBR € 295,-
AVD examen BNOR (als je 4x zakt bij het CBR) via CBR € 325,-
Theorie cursus incl. examen – gegarandeerd slagen! via CBR € 150,-
Gevorderde pakket
Pakket 10 (10 x 60 min. incl. AVB/AVD examen) €  990,-
Pakket 15 (15 x 60 min. incl. AVB/AVD examen) € 1245,-
Beginners pakket
Pakket 20 (20 x 60 min. incl. AVB/AVD examen) € 1510,-
Pakket 25 (25 x 60 min. incl. AVB/AVD examen) € 1775,-
Herexamen pakket
3 x 60 min. incl. praktijkexamen AVD €  425,-
3 x 60 min. incl. praktijkexamen AVB €  325,-
Vervolg pakket
Pakket 5 (5 x 60 min.) €  275,-
Pakket 7 (7 x 60 min.) €  385,-
Pakket 10 (10 x 60 min.) €  550,-
Pakket 15 (15 x 60 min.) €  825,-

 

Hoe zien de motorrijlessen bij rijschool nieuw Amsterdam eruit?

Tijdens motorrijles in Amsterdam leer je onder andere hoe je de motor veilig op de weg houdt, hoe je de juiste positie op de weg moet innemen, hoe je moet remmen en hoe je moet schakelen. Je leert ook hoe je moet reageren in noodsituaties en hoe je moet omgaan met andere verkeersdeelnemers op de weg, met inbegrip van specifieke uitdagingen die specifiek zijn voor het rijden in Amsterdam, zoals drukke stadsverkeer en het delen van de weg met fietsers.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat het belangrijk is om altijd veilig te rijden, ongeacht of je een motor of een ander voertuig bestuurt. Door professionele motorrijles in Amsterdam te volgen, kun je ervoor zorgen dat je de vaardigheden en kennis hebt om op een verantwoorde manier een motor te besturen in Amsterdam en omgeving.

 

Kan ik een motorrijles proefles volgen?

Bij rijschool nieuw Amsterdam kun je altijd een proefles volgen. Met behulp van deze proefles kun je kijken of wij als rijschool bij je passen. Tijdens deze proefles maak je kennis met je instructeur en onze manier van motorrijles geven. Het voordeel van een proefles is dat je de instructeur alle vragen kan stellen die je hebt om eventuele twijfels weg te nemen. Daarnaast kunnen we aan de hand van de proefles ook goed bepalen welk motorrijles pakket in Amsterdam het beste bij jouw pas

Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig?

Het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals je ervaring met het besturen van voertuigen, je rijvaardigheid en hoe comfortabel je je voelt op een motor. In Nederland is het verplicht om minimaal 16 uur praktijkrijles te volgen voordat je je motorrijexamen mag doen. Dit is onderverdeeld in minimaal 12 uur praktijkrijles op de openbare weg en minstens 4 uur praktijkrijles op een rijbaan.

Hoe lang duurt motorrijles in Amsterdam?

Sommige mensen kunnen de benodigde praktijkrijles binnen een paar weken voltooien, terwijl anderen meer tijd nodig hebben om de vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn om op een veilige en verantwoorde manier een motor te besturen. Het is belangrijk om te onthouden dat het doel van motorrijles is om ervoor te zorgen dat je de vaardigheden en kennis hebt om op een verantwoorde manier een motor te besturen, dus neem de tijd die je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op je motorrijexamen.

 

Waarom motorrijles bij rijschool Nieuw Amsterdam?

Bij rijschool nieuw amsterdam heb je altijd de mogelijkheid om een proefles te volgen en te kijken of wij als rijschool bij je passen. Ook maak je direct kennis met je de instructeur van wie je de rijlessen zal volgen.

 

Daarnaast hebben we voordelige prijzen en eenhoog slagingspercentage van mensen die in één keer slagen voor hun motor rijbewijs. Hierdoor is rijschool Nieuw Amsterdam altijd een goede keuze voor wanneer het gaat om motorrijlessen in Amsterdam.

 

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden