De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Geslaagde leerlingen

Als laatst bij ons geslaagd

Wij van Rijschool Nieuw Amsterdam zijn super trots op de hoge slagingspercentage van onze studenten en daarom tonen we dit graag op onze website. We doen heel erg ons best om de beste kwaliteit wat betreft rijlessen te geven en dit doen we met als doel elke student in 1 keer te laten slagen. Onze lesmethodes ontwikkelen zich continu met als gedachte het beste te kunnen aanbieden aan onze studenten.

Ons streven is om jou als student in 1 keer te laten slagen voor je rijbewijs! Veel studenten gingen jou voor en zijn super tevreden over ons. Daarnaast zijn ze heel erg blij met het behalen van hun rijbewijs in 1 keer! Wie weet staat jouw “GESLAAGD” foto hier straks ook tussen? Vraag nu je gratis proefles aan.

Twijfel dus niet langer als je snel je rijbewijs wilt halen en meld je meteen aan. Voor overige vragen kun je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder.

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden