De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Eigen verklaring

Eigen verklaring aanvragen

Als bestuurder ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, maar ook die van je passagiers. Het is daarom vereist dat je volgens de wet ‘rijgeschikt’ bent. Wat houdt dat in? ‘Wanneer de bestuurder zowel geestelijk, als lichamelijk in staat is om te rijden.’ Denk hierbij aan bepaalde beperkingen of gezondheidsproblemen. Je kan ook denken aan bepaalde medicijnen die invloed kunnen hebben op hoe je rijdt. Lees altijd de bijsluiter van je medicatie. Daar staat in of je de weg op mag. De CBR zal je dus een aantal vragen stellen over je gezondheid om te beoordelen of je ‘rijgeschikt’ bent. Deze vragen zijn te vinden op het formulier van je eigen verklaring.

Heb je al een DigiD account?

Als student heb je vaak al een DigiD account, maar het kan zijn dat je deze niet hebt. Wat doe je dan? Maak dan meteen een account aan op de DigiD website DigiD.nl. Via mijn.cbr.nl schaf je een eigen verklaring aan. Je kan zien welke eigen verklaring van toepassing is bij jou en wat daarbij hoort. Hierop wordt gebaseerd of jij ‘rijgeschikt’ bent. Vaak ontvang je binnen een maand een bericht van het CBR. Het kan voorkomen dat je een rijtest moet afleggen. Echter, komt dit niet vaak voor.

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden