De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Bromfiets rijles Amsterdam

Bromfiets-opleiding Amsterdam

Bromfiets/scooter rijbewijs AM opleiding.

Wij bieden 3 pakketten aan voor de bromfiets opleidingen, beide pakketten zijn compleet en zeer voordelig.

Bromfietspakket praktijk

3 uur rijles

Praktijkexamen

 Vaste rijinstructeur

€ 330,-

Bromfietspakket compleet

5,5 uur rijles

 Online theoriecursus

 Theorie-examen

 Praktijkexamen

€ 545,-

 

Proefles 60 min   30,-
Losse les 60 min   50,-
Praktijk examen 210,-
Pakketten
Pakket 1 3 x 60 minuten + praktijkexamen  330,-
Pakket 2 4 x 60 minuten + praktijkexamen  375,-
Pakket 3 5,5 x 60 minuten + praktijkexamen  445,-

 

Bromfiets rijles Amsterdam

Wil jij snel je bromfiets rijbewijs halen en woon je in Amsterdam en regio? Dan helpen wij van Rijschool Nieuw Amsterdam je graag met bromfiets rijles. Wij zijn momenteel één van de beste bromfiets rijscholen in Amsterdam en de regio. Dit is allemaal te danken aan onze ervaren en motiverende rijinstructeurs, onze voordelige lespakketten en het hoge slagingspercentage van studenten die in 1 keer slagen. Daarnaast zijn wij een van de weinige rijscholen waar je je bromfiets rijlessen in termijnen kunt betalen.

 

Sinds 1992 meer dan 25 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage
Les van echte rij experts
Geen wachttijden
Moderne lesauto’s, motoren en bromfietsen
Instructeurs zijn innovam gekeurd
Betalen in termijnen is mogelijk
Altijd dezelfde instructeur

Bromfiets rijles bij Rijschool Nieuw Amsterdam

Het kan zijn dat je nog aarzelt waar je je bromfiets rijlessen wilt gaan volgen. Een geschikte rijschool kan nog best moeilijk te vinden zijn en is daarnaast een grote beslissing. Iedereen wilt zijn rijbewijs in 1 keer halen. Het is daarom verstandig om een gratis proefles te volgen. Je kan zien of de manier van lesgeven bij jou past en of die jou bevalt. Tijdens de proefles maak je ook kennis met je rijinstructeur. Het is ook een gelegenheid om je onbeantwoorde vragen te stellen aan je rijinstructeur. Onze rijinstructeur geeft je tijdens de les ook een inzicht over hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben en welk rijlespakket het allerbeste bij jou past. De proefles geeft je dus een duidelijk inzicht over hoe de lessen bij Rijschool Nieuw Amsterdam gaan zijn. De proefles zal je keuze een stuk makkelijker maken. Meld je dus meteen aan voor een proefles!

 

Rijschool Nieuw Amsterdam heeft een effectieve en zelf ontwikkelde lessysteem die ons jarenlang fantastische uitslagen heeft laten zien bij bromfiets rijlessen. Bij ons is er een hoog slagingspercentage om je bromfiets rijbewijs in 1 keer te halen. Dit is dankzij jaren ervaring in het vak waardoor we ons hebben kunnen ontwikkelen tot een top rijschool en onze lessysteem hebben kunnen perfectioneren. Twijfel dus niet langer dan je snel je bromfiets rijbewijs wilt halen en meld je meteen aan. Voor overige vragen kun je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder.

Wat doe je tijdens bromfiets rijles?

Tijdens bromfiets rijles leer je onder andere hoe je de bromfiets veilig op de weg houdt, hoe je de juiste positie op de weg moet innemen, hoe je moet remmen en hoe je moet schakelen. Je leert ook hoe je moet reageren in noodsituaties en hoe je moet omgaan met andere verkeersdeelnemers op de weg.

Het is belangrijk om te onthouden dat het belangrijk is om altijd veilig te rijden, ongeacht of je een bromfiets of een ander voertuig bestuurt. Door professionele rijles te volgen, kun je ervoor zorgen dat je de vaardigheden en kennis hebt om op een verantwoorde manier een bromfiets te besturen.

 

Bromfiets rijles in Amsterdam

Met bromfiets rijles in Amsterdam leer hoe je op een veilige en verantwoorde manier een bromfiets kunt besturen in Amsterdam en omgeving. In Nederland is het verplicht om een geldig rijbewijs te hebben voordat je een bromfiets mag besturen. 

Het voordeel van bromfiets rijles in Amsterdam is dat je om leert gaan me bromfiets rijden in een drukke omgeving. Hierdoor zal je nadat je je rijbewijs hebt gehaald je jezelf goed kunnen redden met bromfiets rijden in elke regio en omgeving die er is.

 

Waarom bromfiets rijles bij rijschool Nieuw Amsterdam?

Het kan zijn dat je nog aarzelt waar je je bromfiets rijlessen wilt gaan volgen. Een geschikte rijschool kan moeilijk te vinden zijn en is daarnaast een grote beslissing. Iedereen wilt zijn rijbewijs in 1 keer halen. Bij rijschool nieuw Amsterdam kun je een gratis bromfiets proefles volgen om te kijken of wij als rijschool bij je passen. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage van mensen die in één keer slagen voor hun bromfiets rijbewijs. Hierdoor is rijschool Nieuw Amsterdam altijd een goede keuze voor bromfiets rijles.

 

Kan ik een proefles volgen bij rijschool Nieuw Amsterdam?

Ja bij rijschool nieuw Amsterdam kan je altijd eerst een bromfiets proef rijles volgen. Hiermee kun je zien of de manier van lesgeven bij jou past en of die jou bevalt. Tijdens de proefles maak je ook kennis met je rijinstructeur. Daarnaast is het een gelegenheid om je onbeantwoorde vragen te stellen aan je rijinstructeur. Onze rijinstructeur geeft je tijdens deze les ook een inzicht over hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben en welk rijlespakket het allerbeste bij jou past. De proefles geeft je dus een duidelijk inzicht over hoe de lessen bij Rijschool Nieuw Amsterdam gaan zijn.

 

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden