De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Autorijles

Autorijles bij Rijschool Nieuw Amsterdam

Wil jij snel je autorijbewijs halen en woon je in Amsterdam en regio? Dan helpt Rijschool Nieuw Amsterdam je graag daarmee. Wij zijn namelijk één van de beste rijscholen in geheel Amsterdam en regio. Dit is dankzij de jarenlange ervaring van onze rijinstructeurs en onze zeer hoge slagingspercentage.

Verder is het misschien handig om te weten dat wij een van de weinige rijscholen in Amsterdam zijn waarbij betalen in termijnen mogelijk is.

Geslaagde leerling Rijschool Nieuw Amsterdam

Het kan zijn dat je nog in dubio zit bij welke rijschool je van plan bent te gaan lessen. Je bent niet de enige. Het is een grote beslissing en iedereen wilt zijn rijbewijs zo snel mogelijk halen en dat in 1 keer. Daarom is het belangrijk om een proefles te gaan volgen om te kijken wat je van alles vindt en al je onbeantwoorde vragen kan stellen. Tijdens zo een proefles maak je kennis met je instructeur en kan je vragen stellen. Onze rijinstructeur geeft je tijdens de les ook een inzicht over hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt en welk rijlespakket het allerbeste bij jou past. De proefles geeft je dus een duidelijke inzicht over hoe de lessen bij Rijschool Nieuw Amsterdam gaan zijn.

De proefles zal je keuze makkelijker maken. Meld je dus aan voor een gratis proefles!

Sinds 1991 meer dan 25 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage
Les van echte rij experts
Geen wachttijden
Moderne lesauto’s en motoren
Instructeurs zijn innovam gekeurd
Betalen in termijnen is mogelijk
Altijd dezelfde instructeur

Wij maken gebruik van moderne auto’s tijdens het lessen. Tijdens de autorijlessen rijd jij in een Volkswagen Golf of Polo. Deze auto hebben wij specifiek gekozen zodat elke student de rijlessen zo goed en comfortabel mogelijk zal ervaren. De Golf of Polo zijn de auto die zeer geschikt is om autorijden in te leren. Dat maakt de rijlessen toch ietsjes relaxter. Benieuwd? Meld je aan voor onze proefles! Bij rijschool Nieuw Amsterdam haal je snel je autorijbewijs.

Onze instructeurs kennen alle valkuilen van het praktijkexamen en zullen ervoor zorgen dat alle studenten optimaal voorbereid zullen zijn op het praktijkexamen. Wij willen net als jij dat je in 1 keer slaagt voor je examen. Wij hebben de hoogste slagingspercentage van slagen in 1 keer. Hierdoor bespaar je op veel onnodige kosten. Wij zijn daarnaast voordelig en bieden scherpe prijzen aan voor onze rijlessen. Wij maken gebruik van unieke lesmethodes die ervoor zorgen dat onze student snel slagen. Onze rijinstructeurs kunnen elk persoon transformeren van een onervaren bestuurder tot een verantwoordelijke en zelfverzekerde bestuurder. Vragen? Stel deze tijdens je proefles aan de rijinstructeur. Meld je dus aan voor je gratis proefles! Voor vragen kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder.

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden