De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Autorijles vanaf 16 jaar

Wil je ook op je 16e al beginnen met je rijlessen? Bij Rijschool Nieuw Amsterdam is het nu mogelijk. Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16 jaar starten met het behalen van je autorijbewijs!

De mogelijkheden

Bij Rijschool Nieuw Amsterdam krijg je rijlessen van constante kwaliteit met goede slagingsresultaten. Of je nu een pakket kiest of per rijles betaalt.

Hoe gaat 2toDrive in zijn werk?

Iedereen van 16 jaar en ouder mag starten met het behalen van de theorie. Wanneer je 16,5 jaar bent kom je in aanmerking voor autorijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor je autorijbewijs. Tot je 18e mag je dan rijden onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Dus liever je vader, moeder, buurman of allemaal? Jij maakt de keus.

2todrive logo

Voordat je begint met je autorijlessen, of wanneer je net bent begonnen, moet je je persoonlijk aanmelden voor 2toDrive en een begeleiderspas aanvragen. Deze begeleiderspas mag je aanvragen vanaf 16,5 jaar en dit doe je via de “2toDrive website“. Allereerst melden je coaches zich aan (minimaal 1, maximaal 5) en nadat al je coaches zich aangemeld hebben, kun jij de begeleiderspas aanvragen. Voor het aanvragen maak je gebruik van je DigiD code en de kosten voor de aanvraag van de pas bedragen € 25,00. Je aanmelding wordt doorgestuurd naar de RDW en de RDW controleert of deze correct en volledig is. Als dit het geval is, krijg je binnen 10 werkdagen de pas thuisgestuurd.

Let op: Meld je op tijd aan voor 2toDrive, want zonder de begeleiderspas kan je, nadat je geslaagd bent voor je praktijkexamen, niet je rijbewijs aanvragen bij de gemeente.

Belangrijke websites:
Aanmelden coaches en aanvragen begeleiderspas: www.2toDrive.nl
Aanvragen DigiD code: www.digid.nl

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden