De rijschool van Amsterdam en omgeving! 020-6148660

Automaat rijles Amsterdam

Automaat rijles Amsterdam

“Met een rijbewijs voor de automaat mag alleen gereden worden in een automaat.”

Ben je slecht in schakelen of voel je je gewoon meer op je gemak als je dat niet hoeft te doen? Dan is misschien rijles met een automaat in Amsterdam iets voor jou. Het is eigenlijk net zoals normale rijles, behalve dat je dan niet hoeft te schakelen. De auto past zichzelf automatisch aan de snelheid aan, dus je hoeft minder dingen te doen en kunt je beter op de weg concentreren. 

Bij onze rijschool in Amsterdam helpen we je graag met het halen van je automaat rijbewijs in Amsterdam. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben een hoog slagingspercentage van mensen die in 1 keer slagen voor hun automaat rijbewijs. Daarnaast kan je je rijlessen voor een automaat ook in termijnen betalen.

Rijschool Nieuw Amsterdam adviseert je graag over wat het beste bij jou past! Meld je aan voor een proefles of stuur ons een WhatsAppje voor meer informatie.

Voor de automaat rijlessen gelden de zelfde tarieven als voor de reguliere rijlessen.

Voordelen:

  • Mogelijk minder rijlessen nodig ten opzichte van een schakelauto.
  • U gaat met meer vertrouwen een lastige situatie aan.
  • De auto kan niet afslaan.
  • Op een flauwe helling rolt de auto niet achteruit.
  • Een moderne automaat rijdt zuiniger dan een handgeschakelde auto.

Nadelen:
Met een rijbewijs voor de automaat mag alleen gereden worden in een automaat.

Automaat lesauto: VW Polo

Automaat rijschool Amsterdam

Als je op zoek bent naar een automaat rijschool in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Naast handgeschakelde autorijles kan je bij ons ook terecht voor automaat rijlessen in Amsterdam. Wij zijn een van de weinige rijscholen die deze lessen aanbieden. Daarnaast kan je ook altijd eerst een proefles volgen wanneer je nog twijfelt of je handgeschakeld of automaat rijlessen wilt.

Automaat rijles bij rijschool Nieuw Amsterdam

Bij Rijschool Nieuw Amsterdam hebben we een effectief en zelf ontwikkelt lessysteem dat ons al jarenlang fantastische uitslagen geeft bij verschillende soorten rijlessen. Daar is nu ook automaat rijles bijgekomen. Ook hierbij is er bij ons een hoog slagingspercentage om je automaat rijbewijs in 1 keer te halen. Dit komt door onze jarenlange ervaring in het vak waardoor we ons hebben kunnen ontwikkelen tot een top. Als je snel je automaat rijbewijs wilt halen twijfel dan niet langer en meld je meteen aan. Voor overige vragen kun je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder.

Automaat rijles in Amsterdam

We zouden automaat rijles in Amsterdam zeker aanraden wanneer je eenvoudig je rijbewijs wilt halen en veel in de stad zal gaan rijden. Bij automaat rijlessen heb je het voordeel dat je niet hoeft te schakelen. Hierdoor kan je meer focussen op de andere handelingen en het verkeer. Dit is iets wat in een grote stad als Amsterdam erg prettig kan zijn en het rijden makkelijker kan maken. Wanneer je interesse hebt in automaat rijles in Amsterdam kun je ook eerst een proefles aanvragen. Bij een proefles maak je kennis met je instructeur en met onze manier van lesgeven. Ook kunnen we aan de hand van de proefles het perfecte pakket voor je samenstellen.

Wat is het automaat rijbewijs?

Wanneer je rijles in een automaat volgt en hiermee afrijdt krijg je een automaat rijbewijs. Dit rijbewijs is een rijbewijs b met code 78. Dit betekend dat je met dit rijbewijs enkel in auto’s met een volautomatische versnellingsbak mag rijden. Je mag hiermee dus niet in een auto met een handgeschakelde versnellingsbak rijden.

Kan ik een automaat proefles volgen?

Bij rijschool nieuw Amsterdam kun je altijd een proefles volgen, dus ook wanneer je automaat rijles wilt nemen. Met behulp van deze proefles kun je kijken of wij als rijschool bij je passen. Tijdens deze proefles maak je kennis met onze manier van automaat rijles geven en met je instructeur. Het voordeel van een proefles is dat je de instructeur alle vragen kan stellen die je hebt om eventuele twijfels weg te nemen. Daarnaast kunnen we aan de hand van de proefles ook goed bepalen welk pakket het beste bij jouw pas

Hoe lang duurt automaat rijles in Amsterdam?

Het is moeilijk om te zeggen hoe lang automaat rijles duurt, omdat dit kan variëren van persoon tot persoon. Het hangt af van verschillende factoren, zoals hoeveel ervaring je al hebt met het rijden met andere voertuigen. Maar ook hoe snel je de materialen begrijpt hoe snel je het theorie-examen haalt. Ook is he afhankelijk van hoe snel je de theorie naar praktijk kunt vertalen. Sommige mensen hebben minder of juist meer rijlessen nodig dan anderen. Het is daarom belangrijk om een proefles te volgen en met je rijinstructeur te overleggen over automaat hoeveel rijlessen je denkt dat je nodig zult hebben.

Waarom kiezen voor automaat rijlessen in Amsterdam?

Het rijlessen in een automaat heeft als voordeel dat je minder handelingen hoeft te verrichten tijden je rijlessen. Bij een automaat hoef je niet te koppelen en te schakelen. Hierdoor kan je je meer focussen op de andere handelingen en op het verkeer. Daarnaast zijn er tegenwoordig steeds meer auto’s een automaat, waardoor geschakeld kunnen rijden minder belangrijk is dan vroeger.

Rijschool in Amsterdam & omgeving

Rijschool in Amsterdam en omgeving

Alle regio’s rondom Amsterdam (+10km).

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost
[/db_pb_gallery]

Molly van Scherpenberg

Hakim heeft gezorgd dat ik in een keer mijn examen voor auto heb gehaald. Hakim geeft lessen op maat en luistert goed naar je wensen. Het was altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel met en om hem kunnen lachen. Je kunt Hakim vertrouwen, hij wilt je zo goed mogelijk klaarmaken voor het examen.

[/db_pb_slide]

Imad Teghadouini

Met heel veel plezier motorrijles gehad bij Hakim van rijschool Nieuw Amsterdam. Hakim is een topper! Geduldig, motiverend en een top gozer! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Ik raad Rijschool Nieuw Amsterdam absoluut aan!

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Snel aanmelden voor een proefles?

De rijschool van Amsterdam en omgeving. Meld je nu aan!

*Bekijk hier de voorwaarden